;

Caesar Metasoft is ICT-dienstverlener te Utrecht en gelieerd aan de Caesar Groep, een stabiele holding waar meerdere ICT-bedrijven zijn onder gebracht. Caesar Metasoft ontwikkelt en levert uitsluitend programmatuur voor de ondersteuning van administratieve processen en informatie- en managementsystemen van hogescholen en universiteiten. Dit Student Informatie Systeem (SIS) heet Cats NK en wordt op diverse instellingen uit het Hoger Onderwijs succesvol gebruikt.

Onze Strategie

Caesar Metasoft gelooft in de strategie van ICT met rendement: ICT moet aantoonbare waarde opleveren voor onze klanten. Want resultaat boeken voor onze klant, dat is onze motivatie. Die motivatie leidt tot succes, dat succes leidt tot tevreden medewerkers die op hun beurt weer zorgen voor tevreden opdrachtgevers. Belangrijk is wel dat wij maatwerk ICT-oplossingen leveren en managen binnen het onderwijs, waar de klant op basis van zijn performanceverbetering in wil blijven investeren.

Onze Missie

“Caesar Metasoft wil graag continu excelleren in ICT-dienstverlening, waarbij wij mensen (klanten en medewerkers) helpen zich te ontwikkelen. Daarmee willen we mensen in staat stellen zichzelf te motiveren en hun ambities te realiseren. Dit leidt tot een stijgende arbeidsproductiviteit met een flexibiliteit die voor de klant, economie en maatschappij passend is. Caesar Metasoft is en blijft een betrouwbaar, integer en een winstgevend bedrijf."

Student Informatie Systeem

Het Student Informatie Systeem (SIS) is een systeem dat van primair belang is voor het Hoger Onderwijs in Nederland. De overheid en maatschappelijke ontwikkelingen verwachten van onderwijsinstellingen steeds meer voor hetzelfde of minder budget. Onze programmatuur Cats NK biedt daarin de uitkomst.  Cats NK is het (centrale) Student Informatie Systeem (SIS) voor hogescholen en universiteiten dat alle primaire processen van deze onderwijsinstellingen ondersteunt.

Onze Medewerkers

Een hechte groep van Cats NK consultants en staffunctionarissen vormen de 'vaste kern' van medewerkers binnen Caesar Metasoft. De werkervaring van onze medewerkers komt neer op tientallen jaren ICT-ervaring. Een stabiele organisatie met veel kennis, die graag zijn ervaring deelt met haar klanten.
 
Caesar Metasoft maakt gebruik van de expertisecentra van de Caesar Groep. Denk hierbij aan de inzet van ontwikkelaars, ontwerpers, DBA'ers, testers en netwerkspecialisten. 
 
De 'vaste kern' van Caesar Metasoft: